ĐERONA PRED FRANCUSKU: Sutra moramo dati sto posto

Rukometaše Srbije, nakon poraza od hrvatske, očekuje duel sa Francuskom u trećem kolu grupne faze na EP u Mađarskoj i Slovačkoj.

Našoj selekciji, potrebna je pobeda protiv aktuelnog osvajača zlata na OI u Tokiju.

Pred ovu utakmicu, svoja očekivanja je izneo selektor Toni Đerona:

Jasno je da se moramo fokusirati na taj meč. Iskoristili smo priliku da danas pogledamo snimak utakmice sa Hrvatskom, i analiziramo gde smo pogrešili. Pokazali smo se kao veoma dobri, ali smo imali mnogo problema, posebno u tranziciji i pozicionom napadu. Napravili smo dosta grešaka, što bi bilo ispravljeno, da imamo više vremena. – rekao je on, i potom dodao.

Uradili smo analizu sutrašnjeg protivnika. Danas ćemo raditi na manjim detaljima pred taj meč. Pokušaćemo ono što smo uradili u Zrenjaninu pre godinu dana. Da pobedimo sa tri gola razlike i plasiramo se u glavnu rundu. Sutra moramo pokušati i dati sto posto. Takođe, psihološki element je neizostavan. Francuska je tim koji igra sa mnogo samopouzdanja. Razlika je što sada ne možemo igrati u punom sastavu protiv njih. – zaključuje Đerona.

Meč Srbije i Francuske, igra se sutra od 20:30.

Foto: printskrin/ Video materijal RSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Efes rutinski protiv Baskonije, Monako nakon preokreta bolji od Asvela, pobeda Barselone

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju i nastavili borbu za Top 10 Evrolige. Od samog početka turski predstavnik je igrao...

POVEZANE OBJAVE