Rastanak: Zoran Terzić više nije selektor Srbije

Iskusni odbojkaški stručnjak, Zoran Terzić, nije više selektor seniorske reprezentacije Srbije. Njemu je istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije gde su se obe strane sporazumno dogovorile da se saradnja ne nastavi.

Terzić se na mestu selektora ženske seniorske reprezentacije Srbije nalazi od 2002. godine. On je sa odbojkašicama Srbije za 20 godina osvojio 20 medalja na svim odbojkaškim takmičenjima.

Iskusnistručnjak je dva puta proglašen za najboljeg trenera u Evropi u izboru Evropske odbojkaške konfederacije, 2018. i 2021.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić rekao je da je Savez želeo da nastavi saradnju sa Zoranom Terzićem.

-Razgovor sa njim je obavljen dva dana nakon završetka Evropskog prvenstva, na njegov zahtev. Mi smo tu da mu uvek izađemo u suret. Jasno je bilo već tada da posle 20 godina rada u jednoj ekipi trener traži novu motivaciju i izazove. Sa naše strane ostaje da mu samo kažemo jedno veliko hvala i duboki naklon za sve što je uradio. Želimo mu puno sreće na novom poslu. S druge strane, mi smo morali da se okrenemo potrazi za rešavanjem te praznine koju je ostavio i izostanka tavog trenera sa mesta selektora i vrlo brzo ćemo objaviti ko je Terzićev naslednik, rekao je Zoran Gajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE