Nastavlja se rat između Dembelea i Barselone!

Nastavlja se rat između Barselone i Usmana Dembelea, a danas se oglasio njegov agent Musa Sisoko koji je uputio neprijatne reči prema katalonskom klubu, nakon čega je su navodno iz uprave kluba uputili oštru reakciju.

 On je pripretio tužbom, ukoliko ga uprava pošalje na tribine do kraja sezone.-

Ne znamo šta da radimo, ali mogu da potvrdim da uprava Barselone na ovaj način gubi Osmana. Znamo kakvi su naši zahtevi, ali smo od samog početka bili otvoreni za pregovore, da ne zatvaramo vrata Barselone. Međutim, oni odbijaju da pregovaraju i ne odustaju od svojih zahteva, iako smo bi bili spremni za razgovor o našim potraživanjima. Čak su nam pripretili da će Dembele ostatak sezone provesti na tribinama ako ne produži ugovor. U tom slučaju ćemo tužiti Barselonu. Boriću se za svog klijenta jer nemaju pravo da to urade, rekao je Sisoko i dodao:

– To ucenjivanje “ne pali” kod nas. Možda im prolazi kod nekih drugih igrača i menadžera, koji su prijatelji sa upravom, ali kod nas neće. Moj zadatak je da branim interese svog klijenta. Ovim ne želimo da produbljujemo diskusije na društvenim mrežama, ali priznajemo da imamo visoke zahteve i smatramo da ih zaslužujemo. Dokazali smo da Osmanu novac nije bitan prilikom donošenja odluka o nastavku karijere, jer da je tako, ne bismo ni bili ovde.

Kako prenose mediji nakon ovog intervjua Barselona neće ulaziti u pregovore i Dembeleu i njegovom agentu je dala rok do srede u ponoć, ako do tada ne prihvate ponude, smatraće pregovore završenim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE