“Orlovi” u problemima pred početak Evropskog prvenstva!

U sredu počinje Evropsko prvenstvo u futsalu na kome učestvuje i naša reprezentacija. Međutim, naš tim nalazi se u problemima pred meč protiv aktuelog prvaka Evrope i sveta Portugala.

Zbog koronavirusa otputovali su bez Ninoslava Aleksića, a onda i Slobodana Rajčevića.

Njegov cimer Nikola Matijević, morao je odmah u karantin. Ranije zbog povrede selektor Dejan Majes, nije mogao za prvi meč sa Portugalom da računa na Jovana Lazarevića kao i već duže odsutnog Miloša Stojkovića.

Bez obzira na sve hendikepe koji su nas zadesili, očekujem da se igrači bore za dres Srbije od prvog do poslednjeg minuta i pruže svoj maksimum. Želimo da ostavimo pozitivan utisak kako bi nastavak prvenstva bio onakav kakav priželjkujemo. Odradili smo jedan trening, navikli se na podlogu, a hrabri nas činjenica da se Jovan Lazarević polako oporavlja i očekujemo da nastupi na ovom šampionatu. Portugal dobro poznajemo, važno je uđemo hrabro u meč, otresito. U Litvaniji smo ih možda i previše respektovali u prvom delu susreta. Od starta, dakle, moramo biti odvažni, pametni, rekao je selektor Dejan Majes.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE