Lazić pred Asvel: “Izuzetno je teško vratiti se u takmičarski ritam”

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju evroligašku utakmicu protiv ekipe Asvela. Podsećamo, crveno-beli su poslednji meč odigrali 2. januara, nakon čega je usledio problem sa koronavirusom.

Pred utakmicu sa Asvelom novinarima se obratio kapiten Zvezde Branko Lazić.

Dobro sam, počeli smo da treniramo malo, da se vraćamo u trenažni proces i formu. Nije lako posle sedam dana ležanja, ali mislim da kako vreme bude odmicalo da ćemo se vratiti na onaj period pre korone, rekao je Lazić.

On je prokomentarisao i pauzu na kojoj su bili crveno-beli zbog virusa.

Biće teško jer samo sedam dana imali bukvalno strogo mirovanje čak i pored toga što smo bili bez simptoma. Ipak smo morali da mirujemo i nije bilo govora ni o treningu kod kuće, ni ovako i zaista je izuzetno teško posle sedam dana ležanja vratiti se u takmičarski ritam, ali mislim šta da radimo, trenutno je takva situacija svuda i moramo na to da se naviknemo. Bilo je tako i prošle godine i ove, ali mislim da ćemo uspeti da se vratimo i da se izborimo sa tim na kraju, rekao je Lazić.

Meč između Zvezde i Asvela igra se u petak od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON POLUFINALA BARSELONE: Lajović izgubio od 118. igrača sveta u Madridu!

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da nastavi sa dobrim igrama u Španiji. Nakon polufinala u Barseloni, zaustavljen je u...

POVEZANE OBJAVE