NOVA ŠANSA: Luis Suarez dve godine nakon velike afere ipak dolazi u Seriju A?!

Luis Suarez je odbio ponude brazilskih velikana kako bi mogao ostati u evropskom fudbalu.

Španski mediji objavili su u utorak uveče, da je Urugvajac odbio ponude Palmeirasa, Korintijansa i Atletiko Mineira zato što želi da ostane u vrhunskom evropskom fudbalu.

Englezi su ga odmah počeli seliti u Aston Vilu, ponajviše zbog toga što je trener tog premijerligaša Stiven Džerard, bivši Suarezov kapiten iz dana dok su obojica nosila dres Liverpula.

Međutim, danas nam dolaze nove informacije, ovog puta iz Italije. Nekolicina medija na Apeninima, zakotrljala je priču o Suarezovom dolasku u Seriju A, tačnije u Juventus.

Navodno ‘El Pistolero’ nema ništa protiv transfera u ‘Staru damu’, pogotovo nakon što mu je transfer u ovaj klub propao pre dve godine zbog dobro poznate afere sa krivotvorenjem ispita za italijanski pasoš.

Ali, čini se da sada ima novu priliku za pridruživanje najtrofejnijem italijanskom klubu, a koliko u natpisima medija sa Apenina ima istine, saznaćemo uskoro.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZNA ŠTA MU JE PRIORITET: Poznato vraća li se Radonjić na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u plej-ofu Superlige gostuju Vojvodini. Stekli su 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan i pred...

POVEZANE OBJAVE