Odigrao je 127 minuta ove sezone, muku muči sa povredama, ali Milan će ga svejedno otkupiti!

Najveći promašaj u istoriji Monaka definitivno je završio svoju epizodu u Kneževini i karijeru će nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Pijetro Pelegri plaćen je pre tri godine oko 20 miliona evra Đenovi, stigao s “etiketom” najvećeg talenta italijanskog fudbala, a od toga nije bilo ništa.

U dresu Monaka upisao je tek 23 nastupa, postigao je dva pogotka i jednom asistirao. Vremenom mu je tržišna vrednost drastično pala, a sada vredi “samo” pet miliona evra.

Bez obzira na to u Pelegrija veruje prvi čovek skauting službe Milana Žofri Monkada koji je mladog napadača doveo i u Monako budući da je do leta 2018. bio u Kneževini po istom zadatku.

Pelegri je u Milan stigao na početku ove sezone na pozajmicu za jedan milion eura, a uprkos tome što je na San Siru odigrao tek 127 minuta i većinu vremena proveo na rehabilitaciji, ‘Rosoneri’ su odlučiti otkupiti njegov ugovor.

Milan će Monaku isplatiti četiri miliona evra na ime odštete, a mladi napadač će staviti potpis na višegodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE