LA LIGA: Maksimović golom i asistencijom vodio Hetafe do pobede! (VIDEO)

Fudbaleri Hetafea bili su bolji od Granade, u 21. kolu španske La Lige, pobedivši sa 4-2 na Alfonso Perez stadionu, a na ovoj utakmici se itekako istakao srpski fudbaler Nemanja Maksimović.

Sjajnim udarcem u donji levi ugao Sandro Ramirez je u ranoj fazi utakmice doveo domaće u prednost od 1-0, međutim nisu se dugo radovali, jer je samo tri minuta kasnije Luis Suarez pogodio za poravnanje rezultata.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio naš veznjak. Prvo je odmah nakon povratka na teren, u 47. minutu, uposlio Enesa Unala za novo vođstvo Hetafea, a zatim u 63. minutu i sam postigao gol za 3-1.

Nije ni tada sve bilo završeno. U 78. minutu Suarez je svojim drugim golom smanjio zaostatak, uz lošiju reakciju golmana Hetafea Sorije, ali je sve dileme oko pobednika otklonio Borha Majoral u 87. minutu, udarcem po sredini gola.

Hetafe je sada na 16. mestu tabele La Lige sa 21 bodom iz isto toliko utakmica, dok je Granada dva mesta bolje plasirana, sa 3 boda više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE