Obradović grmi posle Mege: Sve mogu da razumem, ali ovo nikako

Košarkaši Partizana su iznenađujuće poraženi u ABA ligi od Mege 90:93 trojkom Skučija Smita u poslednjim sekundama meča.

Posebnu težinu pobedi izabranika Vlada Jovanovića daje što su bili lišeni pomoći čak petorice igrača.

Posle meča trener Partizana Željko Obradović je bi vrlo nezadovoljan ponašanjem svojih igrača.

Prvo želim da čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi. Imali smo šansu na kraju, ali valjda je moralo ovako da se završi. Najavio sam da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom, tako je i bilo. Mi nismo imali energiju od pre dva dana. Za neke igrače je logično posle potrošnje koji su imali, ali za neke baš i nije, rekao je Obradović.

On je potom iskritikovao svoje izabranike.

Ako već govorimo o mladosti igrača Mege, onda treba da se osvrnemo i na mladost u našoj ekipi. Problem je da oni ne mogu sebe da motivišu da odigraju utakmicu na najbolji mogući način. Sve mogu da razumem, ali da protivnički igrači imaju veliku želju od mojih igrača, to već ne mogu.

Dao je i konkretne primere.

Radile su se nerezonske svari u napadu, a uvek se neko drugi čeka u odbrani, ne znam ko se čeka. Primiti 55 poena u prvom poluvremenu je neverovatan broj, ali ponavljam, sve zasluge idu igračima Mege, završio je proslavljeni stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Finale Lige Evrope 2028. godine u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas pri početku izgradnje Nacionalnog stadiona da će se finale UEFA Lige Evrope igrati 2028. godine u Beogradu. Vučić je...

POVEZANE OBJAVE