Mekinro na Novakovoj strani: “Sve je ovo smešno”

Džon Mekinro je poznat kao neko ko uvek stoji na strani najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Sada se ponovo oglasio Mekinro i prokomentarisao situaciju u Melburnu u kojoj se Đoković našao.

I dalje pokušavam da razumem zašto se video sa novinarem ako je imao koronu, a to nije rekao novinaru. To mi je teško da poverujem. Nema sumnje da će ga sve ovo snažno pogoditi, sad postoji i neizvesnost oko Rolan Garosa gde se neće igrati bez vakcine, a šta ćemo sa Vimbldonom, pa drugim turnirima… To je baš, baš velika šteta za momka koji se toliko trudio da bude voljen. Znam da je teško biti voljen, ljudi su u životu često protiv vas, ali duboko u duši uvek želimo da smo voljen, rekao je on.

Mekinro je teško podneo odluku Federalne Vlade o Novakovoj deportaciji.

Kada je Novak izgubio od Danila Medvedeva na Ju Es openu i išao na kalendarski grend slem, rekao je da je najveća stvar to što ceni publiku u Australiji. To je mesto gde ga najviše vole, a sad nije ni igrao, pa je ovo sve postalo potpuno smešno. Ne znam šta će biti dalje, kazao je Mekinro i dodao:

Sećate se pre nekoliko godina kad ga nije bilo nigde. Osvojio je četiri turnira zaredom, pa godinu i po nikog nije mogao da pobedi i odjednom se vratio bolji nego ikad. Sebi je definitivno otežao situaciju što se nije vakcinisao, to je komplikovano. U Australiju je pokušao da ide da brani trofej, ne znam da li je mislio da može da ode tamo i da se takmiči kada su izašle neke stvari u javnost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Međedović u glavnom žrebu mastersa u Madridu!

Mladi srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb masters turnira u Madridu. On je u drugom kolu kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE