IDE IM ODLIČNO, ALI NE MOŽE DA PREĆUTI: Sramota je ovo što se u rukometu dešava!

Golman francuske rukometne reprezentacije, koja za sada ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu, Vensan Žerar uputio je kritike na račun čelnih ljudi rukometa, povodom organizacije prvenstva u okolnostima naleta koronavirusa.

On je poručio da može da priča, jer niko neće moći da ga optuži da traži alibi zbog loših rezultata.

Retko sebi dopuštam ovakve ispade, ali moram da prokomentarišem ovo što se događa u Mađarskoj. U ovom trenutku mi nismo jako napadnuti virusom, pa ne mogu da me optuže da se žalim na situaciju kakva je kod nas, rekao je golman francuske reprezentacije, pa poručio veoma direktno:

Samo danas imamo 105 pozitivnih slučajeva u reprezentacijama. Koja je korist od ovog prvenstva? Ja to ne mogu da razumem. Postoji stvaran problem i sramota je ovo što se rukometu događa. Više nego na igru fokusirani smo na lutriju u kojoj strahujemo ko će dobiti pozitivan test i biti prisiljen da ode, otkrio je golman.

Objasnio je i slikovito kako izgleda „život“ na prvenstvu Evrope.

Umara me to da smo za turnir počeli da se pripremamo 26. decembra, a svedeni smo na to da sada, kad je postalo ozbiljno, ako smo pozitivni na testu, iz hotelskih soba gledamo prijatelje kako igraju. A ništa ne zavisi od nas. Testiraju nas dva puta dnevno, ujutro i uveče, a mi držimo fige jer se bojimo da će rezultati testa biti pozitivni, izjavio je Žerar.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković nakon žreba: U Parizu uvek igram dobro

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je ime prvog protvnika na ovogodišnjem Rolan Garosu. Kao što smo većć pisali, srpski...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE