Ljubimac „Grobara“ predstavljen u novom klubu!

Bivši fudbaler Partizana Brazilac Leonardo, vratio se u svoju domovinu. On je nakon godinu dana bez kluba konačno pronašao novi angažman. Naime, potpisao je za brazilskog niželigaša Maringu, koja se takmiči u šampionatu Paranaensea.

Odabrao sam Maringu da se vratim u Brazil iz nekoliko razloga – prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznao projekat kluba, poznajem ljude koji su ovde, želim da pomognem i da budem deo ovog razvoja i treće, jer ovde postoji fantastična struktura rehabilitacije i treninga u kojoj sam se osećao veoma dobro. Klub je sastavio veoma kvalitetan tim za ovaj tang takmičenja i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da Maringa osvoji titulu, rekao je Leonardo.

Kako su naveli iz brazilskog kluba, Leonardo je svojevremeno bio „idol Partizana“, osvojio je titulu i u 38 odigranih utakmica postigao 26. golova.

Komentari

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Šengelija ne potpisuje novi ugovor dok ne reši jedno pitanje

Jedan od najtraženijih igrača u Evroligi na leto će biti Toko Šengelija. Njemu sa Virtusom ističe ugovor i ima ponude...
[betpick_widget language_id="9" source_id="2"]

POVEZANE OBJAVE