SRBIJA RAZBIJENA: Orlovi bez druge faze Evropskog prvenstva!

Srbija – Ukrajina 1:6 (0:4)

Tomić 39′, Vasić (ag.) 6′- Zvarič 2′ 34′, Abaksin 15′, Černjavski 20′ , Korsun 39′

Futsaleri Srbije, doživeli su i drugi poraz na Evropskom prvenstvu od selekcije Ukrajine. Naš tim, tako je izgubio sve šanse za plasman u četvrtfinale. Porazu je kumovalo zaista loše odigrano prvo poluvreme. Ni u drugom delu igre, Srbija nije uspela da odgovori, zbog čega je ispala sa šampionata.

Loše je počelo po Srbiju, pošto je Ukrajina povela već u drugom minutu meča.

Zvarič je pogodio za vođstvo, iskoristivši asistenciju Šoturme. Ukrajinci su agresivniji, jer njima od ovog meča zavisi plasman u četvrtfinale. Srbija za sada igra stegnuto, dok portivnik ređa prilike.

Tek u trećem minutu prvog poluvremena, Srbija je preko Ramića uputila prvi šut. Odbranio je Cjupin. Naš tim se brani, a Momčilović je odličan na golu.

Situacija je postala još teža, pošto je Ukrajina povela sa 2:0, već u šestom minutu. Nakon kornera Lebida, Vasić je smestio loptu u svoju mrežu.

Srbija pokušava da se oslobodi pritiska, i imala je nekoliko šuteva. Nisu uspeli bar da smanje rezultat do poluvremena. Pokušavao je naš tim, ali nije bio precizan.

U 14. minutu, Ninoslav Aleksić je dobio žuti karton. Srbija je potučena u prvom delu igre, pošto su Ukrajinci postigli i treći gol. Abaksin je u 15. minutu, iskoristio odbitak nakon šuta Lebida. Novi gol u mreži Srbije, postigao je Černjavski nakon kornera. Pokušala je Srbija pri kraju poluvremena, ali se završilo bez gola.

Agresivnije je Srbija krenula u drugi deo meča, ali za sada nema gola. U timu Ukrajine Zvarič je dobio žuti karton. Ipak, Srbija je imala jalovu inicijativu, bez počasnog pogotka. Srpski golman Nemanja Momčilović, dobio je žuti karton u 31. minutu. Posle je Ukrajina imala svoj nalet od nekoliko prilika bez pogotka.

Uspeli su ipak da postignu i peti gol u 34 minutu. Svoj drugi pogodak na meču, postigao je Zvarič, koji je izbio na prvo mesto liste strelaca na prvenstvu sa ukupno tri gola. Srbija je probala sa igračem golmana, ali nije uspela da spasi čast.

Potpuni debakl naše selekcije, upotpunio je Ihor Korsun u 39. minutu, pogodivši prazan gol. Odmah potom je uzvratio Tomić na asistenciju Ramića, i upisao Srbiju na semafor.

Naša selekcija, poslednji meč grupne faze, igra protiv domaćina Prvenstva, ekipe Holandije.

Taj meč na programu je u petak od 20:30.

Prethodno večeras, Holanđani igraju sa Portugalom svoj meč drugog kola.

U četvrtfinale će se plasirati dve najbolje selekcije iz grupe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE