AO: Šapovalov opleo po Nadalu i sudiji

Denis Šapovalov pružio je dobar otpor Nadalu, ali je posle pet setova i više od četiri sata igre poražen u četvrtfinalu Australijan opena.

Kanađanin je imao primedbe na terenu pa je na konferenciji za medije objasniošta mu je zasmetalo.

– Nije pošteno kako Nadal prolazi sa tim. Rekao mi je da neće da mu da kaznu zbog toga jer ja nisam spreman da igram… To je jedna velika šala. Poštujem sve što je uradio za tenis, ali imate utisak da ne igrate protiv tenisera, nego protiv nečeg višeg, kaže Šapovalov.

Šapovalov je imao brejk loptu na startu petog seta, a nakon toga je pao u igri.

– Posle njegovog odlaska u toalet, a pre toga je dva puta tražio medicinski tajm-aut, izgubio sam momentum. Ponavljam, ne želim ništa da kažem, ali je jako teško igrati protiv toga – naglasio je Šapovalov i dodao da Nadal ima poseban tretman

– Naravno! Naravno da dobija poseban tretman, 100 posto. Prošle godine na Australijan openu nisam mogao da odem do vecea zato što sam pre toga tražio medicinski tajm-aut. Samo mi nije jasno kako može neko da ima medicinski i pauzu za toalet povezano, to je veliko odlaganje meča – naveo je Denis.

Šapovalov se u dva navrata svađao sa sudijom

– Sudija, umesto da gleda Rafu dok servira, on gleda u mene. Rekao sam mu da bi trebalo da gleda u igrača koji servira i onda sam ga pitao: “Zašto me gledaš?”, a onda sam objasnio Nadalu da to nema nikakve veze sa njim, rekao je Šapovalov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KO ĆE OSTATI U PARTIZANU? Većini nosioca igre ističu ugovori!

Odbojkaši Partizana nisu uspeli da odbrane titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu poraženi od večitog rivala Crvene zvezde....

POVEZANE OBJAVE