JEDAN KLIK TE DELI OD SJAJNOG POKLONA: Evo zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Australijan Open uveliko traje, polako dolazimo do mečeva odluke, a ljubitelji spora ne zaboravljaju ni Evropsko prvenstvo u rukometu, futsalu…

Naravno, za one koji igraju na sigurno – uvek su tu fudbalske top lige, a i Kup Afričkih nacija, međutim sve to treba “ispratiti” uz barem jedan tiket.

Kombinaciju parova ćemo prepustiti vama, ali imamo jedan sjajan savet kada se radi o mestu gde ćete odigrati svoj tiket. Sportska kladionica Meridian je već godina prepoznatljiva po fantastičnim bonusima za online kladjenje, a od toga ne odstupa ni u 2022. godini.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Naprotiv, stižu još veći bonusi i još bolja ponuda i zato – ne čekajte ni sekund, brzo kliknite na meridianbet.rs i registrujte se, jer kada postanete novi član ove družine – čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

Dakle, na dobitku ste i pre nego što uopšte odigrate tiket, jer Meridian poklanja BONUS BEZ USLOVA!

A, nakon registracije… Bacite pogled na sjajnu ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i odigrajte tiket!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Junajted nastavio da se bruka, poznat prvi tim koji ispada iz lige! (VIDEO)

Završene su još četiri utakmice 35. kola engleske Premijer ige, a nakon Šefildu više ne ostaje ni nada da...

POVEZANE OBJAVE