Medvedev spasio meč loptu i plasirao se u polufinale Australijan opena!

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufunale Australijan opena nakon što je u uzbudljivom meču savladao Feliksa Ože-Alijasima sa 3:2 u setovima 6 (4), 6:3, 6:7 (2), 5:7 i 4:6.

Velika borba viđena je od samog starta meča, Alijasim je hrabro ušao u meč i dosta namučio Medvedeva.

Prvi set je osvojio Alijasim nakon taj- brejka, dok se u drugom setu Medvedevova igra raspala, Kanađanin je to iskoristio, napravio dva brejka i lagano priveo i ovaj set u svoju korist.

Treći set je bio mnogo neizvesniji, imao je Kanađanin prednost ali u ključnim momentima nije uspeo da osvoji poene, pa je Rus nakon taj-brejka smanjio zaostatak u setovima na 2:1. U nastavku je viđena velika borba, Kanađanin je došao i do meč lopte ali Medvedev je odigrao najbolje kada je to bilo najpotrebnije, spasao je meč loptu i osvojio sledeći gem, a zatim i set.

U petom setu, Medvedev je napravio brejk, a Alijasim je ređao neiznuđene greške. Iako je i ovaj set bio pun preokreta i sjajnih poena i sa jedne i sa druge strane, ruski teniser je uspeo prvi stići do meč lopte koju je kasnije i iskoristio.

U polufinalu će igrati sa Cicipasom. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE