ADIO ITALIJA! Paulo Dibala nikad nije bio bliži odlasku u englesku Premijer ligu

Kako sada stvari stoje, izgledno je da neće doći do dogovora Juventusa i Paula Dibale (28) oko nastavka saradnje.

Ugovor vredan 7.3 miliona evra po sezoni mu se završava na leto, a Juventusova ponuda za nastavak saradnje trenutno iznosi 7 miliona evra godišnje.

Drastično je to manje od onih 8 miliona evra plus 2 miliona kroz bonuse koje su ‘Bjankoneri’ pre tri meseca nudili Dibali. Ali, od tada je došlo do drastičnog pada u formi Argentinca i promene politike u Juventusu koja je značila redukciju ugovora.

Sada je situacija teško rešiva i ne očekuje se nikakav pomak. Odlazak Dibale na leto bez obeštećenja je gotovo pa siguran scenario, pogotovo kad znamo da veliko interesovanje pokazuju klubovi iz engleske Premijer lige.

Još u leto 2019. je Dibala bio na pragu Premijer lige kada su Juventus i Mančester Junajted dogovorili trampu za Romelua Lukakua, ali je Argentinac na kraju odbio preseliti na Old Traford.

Sada se Junajtedu kao najveći rivali Siti i Liverpul pominju kao sljedeće destinacije Juventusove ‘desetke’. Navodno mu oba engleska velikana nude ugovor vredan 10 miliona evra po sezoni.

U igri je Inter koji ne krije interesovanje i navodno je već spremio ponudu tešku 7.500.000 evra plus neke bonuse za Dibalu. Međutim, ‘Neroazuri’ se sada suočavaju sa žestokom konkurencijom iz Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tako se nalaze nadomak pobede...

POVEZANE OBJAVE