Stefanović pred Megu: Da iskontrolišemo skok

Košarkaši FMP-a su poraženi u prošlom kolu ABA lige u Baru i u utakmici protiv Mege će tražiti povratak na pobednički kolosek.

Trener Nenad Stefanović je istakao jedan segment kao ključan za pobedu njegove ekipe.

Posle utakmice u Baru, gde smo iskreno odigrali i iznad mojih očekivanja posle duže pauze i svega što se dešavalo. Očekuje nas nova teška utakmica sa ekipom Mege, malo drugačija u odnosu na prethodnu. Uz sav talenat koji poseduju, pokazali su i veliki kvalitet, a to svedoče pobede nad Cedevitom, Partizanom i Budućnosti. Sigurno je da su oni jako opasni za svakog protivnika. Kao što sam najavio prvu utakmicu protiv Mege, najveći problem za nas je što su oni na svakoj poziciji mnogo ’’veći i duži’’ od nas. Naš zadatak broj jedan će biti da se prilagodimo i iskontrolišemo skok. Očekujem jednu dobru utakmicu, vraćamo se u ritam da igramo utakmicu svaki vikend, a posle toga nas očekuju dva teška gostovanja i u ovom momentu je svaki meč jako bitan pogotovo kod kuće. Verujem u svoje momke i očekujem da pokažemo reakciju nakon dva uzastopna poraza i to smo već kroz trening pokušali da uradimo. Verujem da ćemo to pokazati i na utakmici i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu, istakao je Stefanović.

Meč se igra u subotu 29. januara od 21 čas u FMP Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE