PAVIĆEVIĆ PRED ZVEZDU: Gostujemo ekipi koja je pravljena za Evroligu

Košarkaši Crvene zvezde, dočekuju Mornar u 18. kolu ABA lige.

Crveno beli u meč ulaze nakon pobede nad Olimpijakosom u Evroligi, dok Mornar juri četvrti uzastupni trijumf u ABA ligi.

Pred ovaj duel, o očekivanjima je govorio trener Barana, Mihailo Pavićević:

Pokušaćemo da iskoristimo eventualni umor domaćih igrača jer su imali ove nedelje već dve jake utakmice. Naravno, nećemo se samo uzdati u njihov hipotetički umor već moramo da odigramo maksimalno fokusirano i ozbiljno. Pred ovakve mečeve koristi se obično onaj izraz ‘nemamo šta da izgubimo’. Sa tim se nikad nisam slagao jer uvek kažem da imamo šta da izgubimo – utakmicu. Mi i treniramo radi utakmica. – rekao je on.

Govoreći o crveno belima, rekao je:

Gostujemo najboljoj ekipi u ABA ligi, koja to svojim igrama i rezultatom pokazuje, ekipi koja je pravljena za Evroligu. Samim tim jasno je kakve su joj ambicije u ABA ligi. Zvezda je sastavljena od provjerenih, iskusnih, izuzetno kvalitetnih igrača. Na svakoj poziciji ima dva ili tri podjednaka igrača. To znači 12 igrača u rotaciji, čak sada i više od 12 koji su spremni da igraju na istom nivou.

Meč Crvene zvezde i Mornara, igra se sutra u hali “Aleksandar Nikolić”, sa početkom od 17 časova.

Foto: Mornar/Media PRO

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČE PREOKRETA: Levandovski doneo pobedu Barseloni (VIDEO)

U poslednjem meču 33. kola Primere, Barselona je pobedila Valensiju na Monžuiku 4:2. Poveli su domaći preko Fermin Lopeza u...

POVEZANE OBJAVE