ŠOK U NBA: Harden menja klub na neregularan način?

Sve više se govori o petencijalnom razdvajanju trojke Bruklina Harden-Durent-Irving, koja ionako, iz raznoraznih razloga nije mnogo puta zaigrala zajedno, tako što bi bivši bek Oklahome i Hjustona napustio ovaj tim.

Glavni kandidat za njegovo dovođenje je Filadelfija , međutim, Bruklin ne želi ni da čuje za trejd, pa Seventisiksersi razmatraju druge mogućnosti da Brada pojača njihov tim.

Tako se navodno došlo na ideju da se iskoristi mogućnost Hardena da na kraju sezone izađe iz poslednje godine ugovora, u kojoj bi trebalo da inkasira 47.366.760. Međutim, problem je što ovakva vrsta pregovora nije dozvoljena u najjačoj ligi sveta, pa bi Fila mogla da bude žestoko kažnjena.

Za ovakav nedozvoljen posao se kao glavni osumnjičeni navode generalni menadžer Deril Mori, sa kojim se Harden poznaje iz vremena dok su bili u Hjuston Roketsima, i suvlasnik Majkl Rabin koji je prijatelj sa vrsnim šuterom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE