BOŠKOVIĆ ISKRENA: Zvezda uvek gađa najviše ciljeve

Bosanska odbojkašica Dajana Bošković, pojačala je ove sezone Crvenu zvezdu.

U prvom kolu Evropskog prvenstva, igrala je protiv sestre Tijane, koja nastupa za Srbiju.

Ona je u razgovoru za “Večernje Novosti”, govorila zašto je izabrala Zvezdu, i napadu na duplu krunu.

Nakon završetka sezone u Kini, počela je da se razmotava ta neka priča o mom vraćanju u Srbiju. U prvi mah sam bila malo začuđena zbog Zvezdine ponude, ali i oduševljena njome. Moram da kažem da je ovaj povratak za mene veoma važan. U Srbiji sam počela karijeru, tada kao tek srednjoškolka, a sada se vraćam kao iskusna igračica i znam šta se od mene očekuje. – rekla je ona.

Potom se osvrnula i na adaptaciju, pošto je došla iz Kine:

Imamo nekoliko iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i pravo je zadovoljstvo raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tek nekoliko treninga, ali prvi utisak je da postoji mnogo žara i želje za napredovanjem.

Zatim se dotakla ambicija koje želi da ostvari sa klubom:

Prija mi što Zvezda uvek “gađa” najviše ciljeve, nadam se da ću biti u mogućnosti da im pomognem. Imponuje mi je što su mene videli kao igračicu koja svojim kvalitetom može da doprinese njihovom putu ka duploj kruni. – zaključila je Bošković.

Zvezda je trenutno treća na tabeli, iza Jedinstva iz Stare Pazove i Železničara iz Lajkovca.

Foto: CEV

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE