OBRADOVIĆ OTKRIO ŠTA OČEKUJE OD TRISTANA VUKČEVIĆA: Nijedan klub ovog nivoa nema ovoliko mladih igrača

Novi košarkaš Partizana Tristan Vukčević odradio je prvi trening sa sa crno-belima, a očekivanja od dojučerašnjeg košarkaša Real Madrida je izneo i trener crno-belih Željko Obradović.

On je rekao da nisu želeli da propuste šansu da ga dovedu.

Radi se o izuzetno talentovanom igraču. Mlad, 18 godina, srpski igrač i za nas nije bilo dileme kada se pojavila mogućnost da dođe ovde, jasan je bio Žoc.

Iako je najmlađi, sugurno će dobiti šansu.

Sa ovim brojem utakmica i putovanjima, svi će dobiti priliku i od njih će zavisiti kako i na koji način je koriste, poručio je trener crno-belih, pa istakao zadovoljstvo zbog velikog broja mladih košarkaša.

Moje veliko zadovoljstvo je da mogu da radim sa mladim igračima. Nijedan klub u Evropi nivoa Evrkupa i Evrolige nema ovoliko mladih igrača koliko mi imamo. To je meni jako važno i radostan sam zbog toga. Svestan sam da je strpljenje jako važno u ovom poslu i nastaviću da im verujem i dajem priliku da igraju, jasan je bio najtrofejniji trener evropske košarke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE