OBRADOVIĆ PRED BORBU ZA LIDERSKO MESTO U EVROKUPU: Očekujem da budemo makar konkurentni

Košarkaši Partizana u sredu od 21 sat gostuju u Badaloni lideru grupe A Evrokupa ekipi Huventuda, u svojevrsnoj brobi za lidersku poziciju.

Huventud se nalazi na prvoj poziciji sa učinkom 9-2, dok je Partizan mesto iza sa učinkom 8-3, a španski klub je ostvario 13 pobeda na psolednjih 15 utakmicama u svim takmičenjima.

Trener crno-belih Željko Obradović bio je jasan kada je reč o ovoj utakmici.

-“Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su odigrali veoma dobro i ovde u Beogradu protiv nas. Ekipa koja ima kvalitet i zaista je dobro vođena. Moramo da odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo pozitivan rezultat, poručio je Obradović

Na raspolaganju će imati komplatan roster, a pored novog pojačanja Tristana Vukčevića, u sastavu se neće naći još dva mlada igrača, Uroš Trifunović i Dušan Miletić.

-Svi su zdravo i dobro. Što je veoma važno posle izuzetno teškog putovanja u Tursku, povratka, spavanja par sati, odlaska u Ljubljanu, igrači su konačno imali priliku juče da se odmora. Odmah se to vidi na njihovim licima, druga je atmosfera od jutros na treningu, objasnio je Obradović stanje svojih igrača, pa istakao:

Dobro je da ćemo već danas putovati za Badalonu To je klub u kojem sam radio, izašli su nam u susret i dali nam dobre termine, pa ćemo tamo odraditi još dva treninga. Očekujem da podignemo nivo igre da makar budemo konkurentni, izjavio je trener Partizana.

Klub iz Badalone mu je ostao u lepom sećanju, s obzirom na to da je i sa njim, kao i sa Partizanom, bio šampion Evrope.

Volim Badalonu i taj klub. Imam tamo dosta prijatelja. To je nešto što će uvek ostati u meni, način kako smo igrali te godine kada smo bili prvaci Evrope, rekao je strateg crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE