RADONJIĆ O POJAČANJIMA: Bili smo blizu jako dobrih rešenja

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić prokomentarisao je pobedu protiv Mornara (81-74), ali govorio i o aktivnostima koje se tiču promene igračkog kadra.

Još uvek nije poznato da li će nemački centar Majk Cirbes i dalje biti deo crveno-belih.

On ima ugovor još do ponedeljka. Kada to bude isteklo, izaći ćemo u javnost sa odlukom, ostao je zakopčan Zvezdin trener.

Zatim je otkrio da je njegov klub bio blizu pronalaska adekvatnih pojačanja.

Stalno se o tome piše i diskutuje. Nije realno da se to stalno o tome priča. Čak i ne znam koliko je tih spekulacija bilo dosad. Trudili smo se da uradimo ono što je bilo moguće. Negde smo bili blizu jako dobrih rešenja, negde to sve čak nije bilo u našim rukama. Sad smo tu gde smo i trudićemo se da igramo dobro, izjavio je Radonjić.

Zatim se osvrnuo na pobedu nad Mornarom.

Uradili smo ono što nam je bilo najvažnije, stigli do nove pobede. Utakmica u okolnostima koje nisu nnimalo jednostavne, posle svega što smo prošli u januaru, pa utakmica gde energetski nismo bili tako dobri. Bilo je potrebno da dobijemo meč, ali morali smo da razmišljamo o mnogim stvarima tokom suseta što nije bilo lako, što se tiče statusa pojedinih igrača, minuta, rekao je trener Zvezde, pa dodao:

Ono što je bilo, ostavilo je traga. Imali smo 26 asistencija, nešto više šutnutih trojki nego što je trebalo, ali držali smo stvari do kraja. Sada treba pažljivo praviti plan za utakmicu protiv Olimpije. Ne možemo da gledamo dalje od toga, čekamo da vidimo u kakvom će stanju biti igrač, poručio je Radonjić.

Osvrnuo se i na sjajnu partiju Dejana Davidovca.

Da li je najbolja ili ne, može da se diskutuje. Tražili smo neka rešenja, nismo smeli da rizikujemo sa Kuzmićem koji je imao manju povredu. U krajnjoj liniji opet moramo da sagledamo situaciju sutra i vidimo šta može da se napravi do meča sa Olimpijom, smatra strateg srpskog evroligaša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Budućnost bez većih problema u polufinalu

Posle ubedljive pobede u Podgorici, košarkaši Budućnosti su poprilično lako savladali Zadar kao gosti Na taj način Podgoričani su...

POVEZANE OBJAVE