TRISTAN ODRADIO PRVI TRENING: Otkrio zašto je došao u Partizan

Tristan Vukčević je odradio svoj prvi trening u dresu Partizana pred meč Evrokupa sa Huventudom u Badaloni, koji je jako bitan za lidersko mesto na tabeli grupe A.

Iako se neće naći u sastavu ni za ovu utakmicu, najmlađi prvotimac crno-beli je otkrio da ga je rad sa Željkom Obradovićem naveo da potpiše za Partizan.

On je najbolji trener i želim da učim od njega. To je najviše uticalo na moju odluku da dođem ovde u veliki klub, kao što je i Real Madrid, izjavio je Vukčević.

18-godišnjak je imao i poruku za navijače.

Mogu da očekuju da ću dati sve od sebe na utakmicama. Na meni je da šutiram, dodajem ekstra pasove, dajem sve od sebe da ekipa pobedi. Treba da dam što više od sebe na treningu i on će mi ukazati šansu da dam najbolje od sebe, istakao je dojučerašnji član Real Madrida, pa dodao:

Dobro je za mene što imamo dosta mladih igrača, možemo i da se družimo van terena, rekao je mladi krilni centar.

Njegov otac je pored brojnih najvećih klubova u Evropi, poput Olimpijakosa, Reala, Virtusa, Olimpije Milano, Montepaskija, igrao i u Crvenoj zvezdi.

On je uvek uz mene, bilo da sam otišao u Zvezdu ili Partizan. On je moj otac i uvek je na mojoj strani. Za njega je super što sam došao u Srbiju i Partizan, objasnio je Tristan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Amorim otpao, Liverpul ima novog pika da zameni Klopa

U ponedeljak je odjeknula vest da trener Sportinga Ruben Amorim više nije u opticaju da preuzme klupu Liverpula ovog...

POVEZANE OBJAVE