BIZARAN TRANSFER: Italijanski klub čeka borba za opstanak, a čelnici doveli napadača koji nije zatresao mrežu 16 meseci!

U leto 2020. godine skautska služba Sampdorije snimila je Vladislavaa Supriahu, perspektivnog ukrajinskog napadača.

Skaute italijanskog kluba tada je zaintrigirala statistika od 15 golova u sezoni za kijevski Dinamo, ali u međuvremenu se pokazalo da Ukrajinac i nije baš tako ubitačan kao što se isprva činilo.

Od 23. septembra 2020. godine Supriaha je postigao samo tri pogotka. Međutim, to nije odgovorilo čelnike Sampdorije da ga godinu i po dana kasnije dovedu svoje redove i to na pozajmicu od 18 meseci s pravom otkupa za sedam i po miliona evra.

Imaće Supriaha vremena do leta 2023. godine da uveri čelnike Sampdorije da ga zadrže u Đenovi, ali ako bude pogađao mreže kao u proteklih godinu i po dana, mogla bi avantura na Apeninima završiti znatno ranije.

Od početka ove sezone Supiaha nije zatresao mrežu, a posljednji put se u strielce upisao upravo 23. septembra, ranije spomenute 2020. godine.

Sampdoria ima samo tri boda više od zone ispadanja i u ovom trenutku dovođenje napadača sa statistikom štopera, koji je bez pogotka preko 16 meseci, ne čini se kao pametan potez kada vas očekuje grčevita borba za opstanak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEKADAŠNJI PRVI ČOVEK CRNO-BELIH: Partizan nema ni igrače, ni upravu, ni trenera

Može se reći da Partizan ponovo ima slabu sezonu iza sebe, a ponovo mu se drma i drugo mesto...

POVEZANE OBJAVE