STANKOVIĆ POSLE ŠAHTJORA: Ovo je bila taktička i fizička utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde, poraženi su od Šahtjora iz Donjecka u pripremnom meču.

Vratili su se od dva gola zaostatka, ali je Milan Pavkov u finišu, promašio izjednačenje iz penala.

Trener crveno belih Dejan Stanković, izneo je svoje utiske nakon meča:

Zahtevna ekipa. Šahtjor ima ozbiljan kvalitet i tehnički i taktički. Nismo hteli da se vratimo da posed ponovo bude 80-20 za njih. Opet smo malo sporije ušli u utakmicu i to su neke taktičke, osnovne greške koje su se dogodile. Pogrešan poprečni pas, ne odemo na odbijenu… To su stvari koje su ispravljive. Mogli smo i mi da damo još neki gol, mogli su i oni. Ovo je bila i taktička i fizička utakmica. Hteli smo da igramo visoko, mislim da smo u tome uspeli. Znam trenera De Zerbija koji je jedan od revolucionara. – rekao je on.

Potom je i dodao, da će možda takvog kvaliteta, biti i Zvezdin protivnik u osmini finala Lige Evrope:

Hajde da kažemo da je ovo taj nivo u osmini finala. Igrali su u grupi sa Realom i Interom, dva kiksa su imali protiv Šerifa. Sigurno je da im fali malo iskustva u tim velikim utakmicama, ali ovakvog protivnika ćemo sigurno imati. – zaključuje Stanković.

Zvezda je naredni prijateljski meč trebala da igra u četvrta, ali se traži nov protivnik, umesto beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

Crveno beli nastavljaju prvenstvo 12. Februara, kada im u goste dolazi Čukarički.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE