DURAN OPREZAN: Ekipa koju predvodi Željko Obradović je uvek opasna

Košarkaši Huventuda i Partizana igraju sutra veoma bitan duel 12. kola Evrokupa.

Obe ekipe se bore za prvo mesto, i lakšeg protivnika u osmini finala.

U prvom meču u Beogradu, crno beli su slavili pogotkom Kevina Pantera (68:67).

Trener tima iz Badalone Karles Duran, vrlo je svestan težine sutrašnjeg meča:

Mislim da ovo nije finale. Ostalo je još mnogo utakmica, ali jeste šansa da se stekne prednost u odnosu na direktnog protivnika. Da, mislim da ćemo ako pobedimo imati prednost koju ćemo moći da iskoristimo u preostalim mečevima. Za mene je finale pobediti ili izgubiti, i bez obzira šta se dogodi u sredu, nastavićemo oba tima će nastaviti svojim putem. – rekao je on.

Potom se osvrnuo i na titulu u tadašnjem Kupu šampiona, koju je aktuelni trener crno belih, Željko Obradović, doneo španskom timu 1994. godine:

Činjenica da su ovde od ponedeljka govori o tome da nas poštuju. I mi njih moramo da poštujemo ​​jer ako stvari ne odradimo dobro u 40 minuta nećemo ih pobediti. Nadam se da ćemo sa našim navijačima dobiti utakmicu koja je vrlo važna u trci za najbolju poziciju u grupi. Partizan se pojačao Matijasom Lesorom i dobili su dodatnu snagu pod koševima. Vrlo su dobra ekipa u defanzivi, koja sa Kevinom Patnerom i Zekom Ledejem ima vrlo iskusne igrače. Svemu tome moramo da dodamo da je to ekipa koju predvodi Željko Obradović, koja je uvek opasna. – zaključuje Duran.

Meč Huventuda i Partizana igra se sutra sa poečtkom od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE