EVROLIGA: Zvezda dočekuje Armani

U okviru 24.kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde danas od 19.00 časova dočekuju Armani.

U prvoj utakmici ove sezone u Milanu, Armani je slavio, sada je prilika da se crveno-beli revanširaju.

Svoja očekivanja pred duel sa Armanijem izneo je trener Zvezde, Dejan Radonjić.

-Milano je jedna od najboljih ekipa u takmičenju, igraju odlično, imaju sjajan rezultat i u borbi su za sam vrh tabele. Može se očekivati da dođu do same završnice, u kojoj su bili i prošle godine Čini se da su jači i još kvalitetniji nego što je to bilo prethodne sezone. Trudićemo se da odigramo dobar meč, ima tu puno kvaliteta, i pokušaćemo da odgovorimo na to. Moramo svakako da budemo tečniji u napadu, potrebni su nam i neki laki poeni u ovom meču i videćemo šta će to da doneserekao je trener crveno belih.

Stefan Marković smatra da uz pomoć navijača, Zvezda može do pobede

-Ekipa Armanija ima najširi roster u Evroligi, veliki izazov je pred nama i očekujem da ćemo uz podršku naših navijača i u našoj dvorani doći do dobrog rezultata. Ovo je ekipa koju su činili iskusni igrači, letos su podmladili ekipu nekim potpisima i drugim igračima, pojačavali su se i tokom sezone. Imaju ogroman izbor, svakako iskusna ekipa koja zna šta radi, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i zna se kakva je ovde atmosfera“, rekao je Stefan Marković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Miralem Pjanić završio reprezentativnu karijeru

Bosansko-hercegovački fudbaler Miralem Pjanić, objavio je da se oprostio od reprezentacije. - Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu...

POVEZANE OBJAVE