MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Bolivija 2.45, Argentina 1.90, Brazil 1.30

Čak i u “moru” sportskih događaja, fudbal uvek nađe put do naših srca i tiketa.

Iako u poslednje vreme nema mnogo utakmica TOP liga, na drugim kontinentima se vode velike bitke, barem kada se radi o reprezentativnom fudbalu. Tako se Kup afričkih nacija bliži kraju, a Južna Amerika i Azija su i dalje u znaku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Shodno tome, vreme je da se sastavi tiket, ali uz samo jedan uslov – da se na njemu nađu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Gde to ima? Pa, u Meridianu! Ali, ni to nije sve…

Sportska kladionica Meridian te časti POKLON TIKETOM u vrednosti od 500 RSD, a sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. I u samo nekoliko jednostavnih koraka fantastičan bonus za online kladjenje je tvoj! A, onda…

Onda se prepusti čarima kvota i fudbala.

Pa, da vidimo šta nas to čeka ove nedelje:

BOLIVIJA – ČILE, kec 2.45

Utorak, 21.00

Do Svetskog prvenstva ima još mnogo vremena, ali sa nestrpljenjem čekamo da vidimo ko će se sve takmičiti u Kataru. Kvalifikacije u Južnoj Americi su i dalje u toku, a ovog utorka čeka nas utakmica 16. kola između Bolivije i Čilea. Ono što je posebno zanimljivo jeste što su obe selekcije poražene u prethodnom kolu, i to od Venecuele, odnosno Argentine, pa će sada morati da se “vade”, što znači da nas čeka pravi spektakl.

Tabela kaže da se Čile nalazi na sedmom mestu, a Bolivija na osmom, ali uz četiri, odnosno pet bodova manje u odnosu na Peru, koji je četvrti. Teoretski, još imaju šanse za plasman.

A, ako pitate bukmejkere Meridiana – Bolivija je blagi favorit i zato iskoristite kvotu 2.45 na njihovu pobedu.

LION – MARSEJ, kec 1.65

Utorak, 21.00

Polako, ali sigurno – vraćaju nam se TOP lige, a jedna od prvih utakmica jeste utakmica francuske Lige 1, gde se sastaju Lion i Marsej. Istina je da je PSG siguran na prvom mestu, ali nema sumnje da se bitka za Evropu i te kako rasplamsala.

Marsej je trenutno treći, što znači da ima odlične šanse za Ligu šampiona, ali ne sme da se opusti jer razlika u bodovima zaista nije velika. Iznenađujuće, Lion je tek na 11. mestu, ali ima dve vezane pobede te se očekuje da konačno zaigra onako kako ekipi kao što je Lion i dolikuje. Poslednji poraz Marsej je doživeo još početkom decembra, bolji je bio Brest, pa nema sumnje da nas čeka i te kako zanimljiv duel.

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.65 na pobedu Liona – iskoristite je.

ARGENTINA – KOLUMBIJA, kec 1.90

Sreda, 00.30

Vraćamo se u Južnu Ameriku i na reprezentativni fudbal, jer nas tamo čeka prava “vrela” igra. Argentinci igraju protiv Kolumbijaca – zabava je zagarantovana. Rivalstvo ove dve selekcije datira još od davne 1945. godine, a poslednji put igrale su pre samo nekoliko meseci i tada je tim Lionela Mesija slavio rezultatom 2:1.

Verovali ili ne, do sada su u svojoj istoriji odigrali samo tri utakmice bez golova, dakle – predlog za igru je svakako GG, pogotovo kada se uzme u obzir da su Argentinci u fantastičnoj seriji, toliko fantastičnoj da smo za njihov poslednji poraz morali da “skrolujemo” sve do 2019. godine.

Zaključak je jednostavan, čeka nas fudbalski spektakl, za koji se predviđa da će Argentina izaći kao pobednik i zato je kvota 1.90 pun pogodak!

BRAZIL PARAGVAJ, kec 1.30

Sreda, 01.30

Brazilci su već osigurali plasman na Svetsko prvenstvo, ali daleko od toga da olako shvataju duele koji im predstoje. Ovog puta odmeriće sange sa Paragvajcima, koji se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli i koji u poslednje vreme beleže četiri poraza i jedan remi.

Pa, ako vam treba “sigurica” na tiketu – kvota 1.30 na Brazil se ne propušta!

NOVO U MERIDIANU:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.Meridian – kuća najvećih bonusa

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE