Jevtović: “Najlepše je biti u ovoj opremi, cilj je jasan”

Novi povratnik u redovima Partizana Marko Jevtović vratio se u klub nakon četiri godine. U izjavi za klupsku televiziju rekao je da je motivisan za nove izazove u crno-belom dresu.

Još nisam svestan da sam se vratio. Sve je tako brzo bilo, međutim najlepše je biti ovde. Kad god sam imao priliku dolazio sam da posetim prijatelje u Partizanu i uvek sam se lepo osećao kada bih video ta poznata lica. Sada sam opet tu i idemo zajedno u nove izazove, rekao je Jevtović.

Jevtović je prokomentarisao i povratak još jednog fudbalera Ljubomira fejse.

Ljuba je igrač koji je osvojio toliko trofeja i imao internacionalnu fantastičnu karijeru, bio je reprezentativac. Biće mi drago da budem deo ekipe sa njim, kazao je on.

Jevtović kaže da je spreman za nastavak prvenstva, a prokomentarisao je i prvog Partizanovog rivala u Ligi konferencija ekipu Sparte iz Praga.

Trenirao sam individualno. Trebaće mi neki period da upoznam ekipu, jer je dosta novih igrača. Fizički sam zdrav, to je najbitnije. Ekipa koja je za respekt, ali nije ekipa koja ne može da se prođe. Biće zanimljiv duel, ali naravno, jasni su ciljevi, zaključio je Jevtović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE