STEFANOVIĆ PRED IGOKEU: Nemamo nikakav pritisak

Košarkaši ekipe FMP meridian, sutra će igrati zaostali meč 15. kola ABA lige protiv Igokee.

Duel je prvobitno planiran za 8. januar, ali je otkazan zbog toga što je tim iz Laktaša imao problema sa zaraženim igračima.

Svoja očekivanja pred duel je izneo trener tima iz Železnika, Nenad Stefanović:

Pre svega bih želeo da istaknem da mi je veoma žao što Igokea, kao jedini predstavnik ABA lige u FIBA Ligi Šampiona nije prošla dalje. Mislim da su svojom igrom to zaslužili i siguran sam da nisu imali problema sa koronom da bi bili u Top 16 fazi. Već se dosta dobro poznajemo sa njima, biće ovo treći put da se sastajemo u šest meseci. Sigurno da će povratkom trenera Bajića ekipa dobiti svoju prepoznatljivu energiju koju imaju sve njegove ekipe. Defanzivno i ofanzivno su veoma nezgodni, nadam se da ćemo se mi uspešno prilagoditi na novonastalu situaciju što se tiče našeg rostera. Nemamo nikakav pritisak i ne treba da ga pravimo sami sebi. Mi smo već deo ciljeva za ovu sezonu ostvarili i možda se to i osetilo u nekim prethodnim utakmicama. Želim da igramo potpuno rasterećeno do kraja lige, uživamo u košarci bez prevelikog opterećenja i radimo ono što najbolje znamo – da igramo timsku košarku i na svakoj utakmici ostavimo poslednji atom snage. Onda ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Ne računajući zaostale mečeve, Panteri su zabeležili tri poraza, i pali na peto mesto na tabeli.

Takođe, jedan od njihovih najboljih igrača Geret Njuels, doživeo je povredu zbog koje mora na pauzu.

Duel Igokee i FMP-a igra se sutra od 18 časova.

Foto: KK FMP Meridian

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE