Terzić: ” Zvezda raste kao klub, Milan kupuje od nas, mi od Bajerna”

Odradila je Crvena zvezda veliki posao kada je u pitanju zimski prelazni rok. Očekuje se zvanična promocija Nemanje Motike, a sve su bliže i dovođenju Edmunda Ada iz Šerifa.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić istakao je da su u klubu zadovoljni obaveljnim poslovima.

Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub. Ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok. Milan ponovo kupuje na Marakani, a mi kupujemo od Bajerna, evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub, rekao je Terzić.

On je istakao da to nije sve i da će Zvezda nastaviti sa ulaganjima u tim.

Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu. Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost, zaključio je Terzić.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE