Dejan Stanković sumirao utiske sa priprema (VIDEO)

Crvena zvezda završila je svoje pripreme u Turskoj. Trenutno drugoplasirani tim Srbije u Turskoj je boravio tri nedelje, a za to vreme je odigrao tri pripremne utamice.

Zvezda je savladala LASK sa 2:1, bez pobednika je bilo protiv Maribora, bilo je 1:1, i izgubili su od Šahtjora rezultatom 3:2.

Stanković je, pred povratak u Beograd, govorio o brojnim temamama 

Na pripremama se od mladih fudbalere najviše istakli Nikola Stanković i Vladimir Lučić

-Sva deca su dosta dobro odradila pripreme. Stanković je bio i prošle godine sa nama, a sada kao da gledamo drugog momka. Dosta je zreliji i konkretniji, i vidi se veliki napredak. Prijatno iznenađenje je i Lučić koji je mlad, ali se i pored toga odlično uklopio. Veliki je profesionalac i predan je onom što radi. Vidi se velika želja za napretkom. Radulović je odigrao jednu utakmicu, ali se nakon toga požalio na povredu. Njegov kvalitet svi znamo, to se ne dovodi u pitanje. Braća Mituljikić su pravo blago Crvene zvezde i sigurno da ćemo motriti na njih i dalje. I Ibrahim se dobro pokazao… Kada pogledamo sve kompletno, mislim da Crvena zvezda ima svetlu budućnost sa mladim igračima. Neko od mladih će ostati sigurno. Ne želim nikog da imenujem, ali su se odlično pokazali, i neki od njih će sigurno dobiti priliku da se pokažu u malo ozbiljnijim mečevima“.

Trener Zvezde zadovoljan je prelaznim rokom

-Što se Ohija tiče, ne može jedan da iskoči, ako ceo tim radi za njega. Ohi je pre svega inteligentan momak i igrač. Dobro čita šanse i dobro se kreće na terenu. Radimo u svrhu svih njih, kako bi im što više olakšali igre na terenu. Jeste da sam tražio još jednog igrača, konkretno ime, ali nekad su želje jedno, a mogućnosti drugo. Ne mogu da pričam dok neko ne dođe. Tačno je da sam tražio jedno posebno ime, ali mogućnosti su jedno, a realizacija nešto potpuno drugo. Svakako nije reč o štoperu. Što se Motike tiče, mi smo prošli pripreme. Videćemo kako će se on uklopiti, što se brže adaptira, biće bolje za sve”

Prokomentarisao je Stanković i prvi deo sezone

-Moramo da budemo realni, ne može baš sve da se pobedi. Odigrali smo 35 zvaničnih utakmica u prošloj godini, priznali kikseve, ali isto tako i ostvarili veliki uspeh plasmanom u osminu finala Lige Evrope. Gledaćemo da okrenemo točak sreće na našu stranu, jer ćemo u 16 mečeva ući kao da je svaki finale. To vam obećavam. Navijač Zvezde treba de se prepozna među našim igračima. To je lična karta koju ja želim”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Superliga: Spartak i Radnik podelili bodove

U meču pretposlednjeg, šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Radnika i Spartaka odigrali su u Surdulici nerešeno 0:0. U prvom...

POVEZANE OBJAVE