Novak Đoković otkrio kada će se oglasiti o svemu što se dešavalo na Australijan openu

Najbolji teniser planete Novak Đoković bio je danas gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On se zahvalio predsedniku Vučiću na podršci tokom situacije koja ga je zadesila u Australiji

Hvala na toploj dobrodošlici. Želeo sam da se vidim sa Vama, jer sam osetio kao građanin Srbije potrebu da se zahvalim na velikoj podršci za vreme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, nisam se osećao usamljeno. Imao sam podršku familije, prijatelja, čitavog naroda. Mnogo dobronamernih ljudi se javljalo da ličnim i javnim putem mi olakšaju boravak u Australiji, koji je u najmanju ruku bio neočekivan. Kao predsednik Srbije niste imali obavezu da pružite podršku, ali osećam veliku zahvalnost što ste se zauzeli za mene i verovatno sebe stavili u kompromitovanu političku poziciju na međunarodnom planu. Zbog toga sam zahvalan i to kao građanin, čovek i sportista ću dugo pamtiti. Moja veza i odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan. Ove okolnosti ukazuju da će ta veza trajati doveka, rekao je Đoković u razgovoru sa Vučićem.

Srpski as rekao da je će ubrzo reći šta se sve izdešavalo u Australiji

-Pošto se nisam oglašavao u javnosti, ovo je prvi put, molim novinare za strpljenje, jer ću u narednih sedam do deset dana se podrobnije oglasiti o svemu što se dešavalo na Australijan openu, najavio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE