Obradović prokomentarisao odnos sa navijačima Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras na svom parketu od Monaka u Evroligi sa 91-80, iako su imali veliku prednost tokom utakmice. Ipak, utakmicu su obeležili i zvižduci sa tribina upućeni treneru Monaka, koji je bio deo Zvezde i kao trener i kao igrač, Saši Obradoviću.

Trener tima iz kneževine je objasnio kakav je osećaj bio igrati protiv bivšeg kluba, kao i na svoj period kao stretega u crveno-belom taboru

Meni je bio isti intenzitet emocija kao i kada sam dolazio sa Albom. Naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, ali probao sam samo da se fokusiram na igru, na svoju ekipu, da izađemo kao pobednici. Da li mi je krivo što nisam imao priliku da vodim crveno-bele pred navijačima? Jako mi je krivo. Verovatno bi bilo sve drugačije da je bio takav ambijent. Uzeti su mi snovi. Ali nije važno… Ovo je Zvezdino odelo, s njim idem u Top 8, poručio je Obradović.

Zatim se osvrnuo i na ne baš prijateljski nastrojen doček u hali.

Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim u sve to, da komentarišem… Ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo, rekao je trener Monaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan pustio karte u prodaju za Budućnost

Šampion ABA lige i najtrofejniji srpski košarkaški klub Partizan pustio je danas u prodaju karte za treći meč polufinala...

POVEZANE OBJAVE