OD SJAJA DO NAJTAMNIJEG OČAJA: Debakl Zvezde od Monaka!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u još jednom meču Evrolige, ovoga puta od Monaka u Beogradu 80:91. Bio je to meč sa dva različita poluvremena, gde je Monako došao do ubedljive pobede posle minusa od 20 poena posle 15 minuta ige.

Prva četvrtina je u potpunosti prošla u dominaciji Crvene zvezde. Izabranici Dejana Radonjića su se rastrčali po terenu i predvođeni Ostinom Holinsom, koji je bio raspoložen u napadum došli su brzo do dvocifrene prednosti. U odbrani su odlično zaustavili Majka Džejmsa koji nije mogo doći do dobre pozicije za poentiranje. Na kraju prvi 10 minuta bilo je 30:19.

U drugom periodu nastavilo se u istom ritmu i priklučili su se i ostali igrači, pre svih Dobrić i Ivanović. Stigli su do maksimalnih 20 poena prednosti, ali je od tog trenutka usledio pad. Monako je umešno počeo da rešava napade i polako je počeo da spušta prednost i uspeli su da je svedu na -8. Dobrić je uposlednjem napadu sa penala postavio konačnih 52:42.

Treći period je bio kao iz košmara za crveno-bele. Nijedan segment u igri nije funkcionisao, a u napadu su doslovno poklanjali loptu gostima. Monako je preko pozicionog napada spuštao prednost, a činilo se i da je bio u mogućnosti da napravi i totalni preokret. Ipak, na kraju trećeg perioda 64:64.

U četvrtom periodu nastavilo se tamo gde se stalo u trećoj. Utakmica je potpuno izgubila ritam, a neshvatljive greške su viđene na obe strane. Monako je trojkom Džejmsa došao do prvog vođstva od samog starta utakmice (68:70).

Posle toga i ono malo što je ostalo u igri Zvezde sad se raspalo i do kraja Monako je deklasirao Zvezdu 80:91.

Kod Crvene zvezde Holins je dao 19 poena, Ivanović 15, Dobrić 13. Kod pobednika Montejunas 20, Bejkon 17, Džejms 10.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Laurentis neće da ulaže veliki novac, umesto Kontea stiže trener koji “ne talasa”

Napoli je bio na ivici dogovora sa Antoniom Konteom koji je trebao da potpiše ugovor vredan 8 miliona evra...

POVEZANE OBJAVE