Ljajić odbio dve ponude: Odlučio je gde će zavšriti sezonu

Nekadašnji fudbaler Partizana Adem Ljajić, ove sezone nije licenciran za svoj tim Bešiktaš, a poslednji put na terenu je bio u avgustu i to u prijateljskoj utakmici protiv Adane.

Sjajni fudbaler imao je nekoliko ponuda ove zime da promeni klub i sredinu, ali ih je sve odbio i tako dodatno naljutio čelnike Bešiktaša. Bivši igrač Partizana imao je ponude Malatije i Giresuna, klub iz Istanbula je dao „zeleno svetlo“, ali je Ljajić reko da ne želi promeniti sredinu.

-Transfer se ne realizuje na silu. Dogovorili smo se sa Bešiktašem, ali Ljajić nam je rekao da je neodlučan. Ako igrač nije voljan, ne možemo da postignemo dogovor, rekao je predsednik Malatije Adil Gevrek.

Kako prenose turski mediji Ljajića je hteo i Giresun i u velikoj meri se dogovorili sa čelnicima Bešiktaša, ali je 30-godišnji fudbaler i to odbio.

Adem Ljajić je u Bešiktaš stigao 2018. kao pozajmljeni fudbaler Torina, a godinu dana kasnije potpisao je ugovor koji mu ističe ovog leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE