Mijailović okrio koliki je dug prema igračima i pozvao na smanjivanje euforije

Predsednik košarkaškog kluba partizan Ostoja Mijailović otkrio je koliki je dug kluba i koja će biti dinamika isplate.

Dug košarkaškog kluba Partizan prema bivšim igračima iznosi 600.000 evra i taj ostatak ćemo plaćati do kraja tekuće i naredne sezone, izjavio je Mijailović gostujući na TV Tanjug i dodao:

Kada je 2018. godine napravljen reprogram celog duga samo iznos ka bivšim igračima je bio 3.400.000 evra. Poslednji presek rađen je u julu mesecu prošle godine i tada je dug bio oko milion. Od tada do danas je izmereno još 400.000 i taj ostatak od 600.000 evra moraće da se plaća ove sezone i naredne sezone. Ono što je najvažnije taj naš dug je pod kontrolom. Da nije bilo kovida i prekida sezone u martu, tog duga sada ne bi bilo jer mi značajan prihod imamo od ulaznica.

On je istakao da rezultatski ekipa Željka Obradovića igra po planu.

Navijači su u nekom trenutku pomislili da je sve gotovo na samom početku sezone. Jedna košarkaška sezona nije fakultetski ispit gde ga vi položite u jednom danu, završili ste posao i onda nastavite dalje. Dakle, sezona je dosta duga, sezona je izazovna. Tu je i kovid, tu su i razne povrede. Utakmica je puno, puno je i putovanja. Sezona dugo traje, a mi smo na njenoj polovini. Drugi smo u ABA ligi, drugi smo u Evrokupu. Nismo ocekivali da cemo dobiti sve utakmice do polovine sezone. Neke smo mogli da dobijemo, neke jednostvano nismo mogli, završio je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE