Mrkela o pojačanju iz Bajerna a i o novim dolascima

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dovođenjem fudbalera Bajerna Nemanje Motike.

Mrkela smatra da je Motika veliko pojačanje i da je budućnost Zvezde

 -Trebalo je da bude budućnost Bajerna, a postao je sadašnjost Crvene zvezde. U poslednjih nekoliko godina rasli smo iz sezone u sezonu i postizali dobre rezultate. U prelaznom roku smo doveli igrače poput Ohija najboljeg strelca norveške lige sa 27 pogodaka, Pićinija pojačanje iz Valensije i sada Nemanju Motiku iz Bajerna, mladog talentovanog igrača. Jasno pokazujemo u kom pravcu klub želi da ide u narednom periodu. Želimo da napravimo iskorak i verujem da ćemo to uspeti, kao i da će Motika svojim talentom pokazati zašto je došao u Crvenu zvezdu i da će biti ljubimac naših navijačaVeliki je talenat, pratili smo njegove partije prošle godine u trećoj ligi, kao i ove sezone u Regionalnoj ligi. Pokazao je u tim takmičenjima da kao mnogo mlađi može da pravi razliku, da postiže golove i verujemo da takav talenat koji je radio i trenirao sa prvim timom Bajerna, sa igračima koji su svetski nivo, može da napravi razliku u Crvenoj zvezdi, rekao je Mrkela.

Mrkela je dodao da FK Crvena zvezda računa na Milana Pavkova i pored dolaska Ohija Omoižuanfa.

-Pavkov je izuzetno važan igrač za naš klub i potreban je Crvenoj zvezdi. Neće ići nigde, licenciran je za Evropu. Nastaviće da bude važan igrač Zvezde, veoma koristan za naš tim. Što se tiče pojačanja, čekamo – zaključio je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED MEČ SA MAKABIJEM: Ataman saznao tužnu vest

Košarkaši Panatinaikosa su nakon ligaškog dela Evrolige obezbedili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Nakon plej-in mečeva saznali su da će...

POVEZANE OBJAVE