“Novak je sigurno pomislio VIDIMO SE U PARIZU”

Rafael Nadal je osvajanjem Australian Open-a postao igrač sa najviše osvojenih grend slem titula -21. Novak Đoković i Rodžer federer su ostali na 20.

Italijanski teniser Fabio Fonjini ističe da Noavku titula Španca sigurno nije lako pala.

Koliko poznajem Novaka, njemu sada ključa u venama. S jedne strane, biće i zadovoljan, jer su ovo stvari koje ga motivišu. Mora da je pomislio, “super, pobedio si, vidimo se u Parizu”. Novak je veoma takmičarski nastrojen, pokazao je to proteklih godina. Ipak, Rafa ako želi može u Parizu da osvoji i 22. Oni su neponovljiv fenomen u istoriji tenisa, istakao je Fonjini.

O Nadalu govor u superlativu.

On je neviđen borac. Teško je naći reči da se opiše to što je uradio, to su stvari koje samo najveći šampioni mogu da ostvare. Sećam se kako sam 2015. posle pobede nad Nadalom na US Openu pričao sa Hozeom Perlasom, koji je tada bio sa mnom. Dobra vremena… Rafa nikad ne odustaje, nije dovoljno samo da ga pobediš, ti moraš da ga iznuriš. On te tako troši na terenu, fizički i mentalno. Ponosan sam što sam ga dobio i u Monte Karlu. Samo Đoković i Federer su u stanju da zaustave tu takmičarsku vatru.

On ipak najviše voli onog trećeg iz velike trojke.

Ne bih da uvredim Rafu ili Noleta, ali ja sam rođen i ostaću kao “Federijano”. Ako bih morao da kupim kartu i biram koga ću gledati, onda bih je kupio zbog Rodžera, priznao je Fabio Fonjini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE