Real demolirao Zenit uz efikasnu partiju Lojda

Košarkaši madridskog Reala bili su bolji id Zenita iz Sankt Peerburga u Vizink centru, pobedivši sa 85-64 u 25. kolu Evrolige.

Prvo poluvreme je obilovalo neizvesnošću i nijedan od timova nije uspevao da ostvari značajniju prednost, s tim da je, nakon potpuno izjednačene prve deonice, u drugoj domaćin vodio skoro sve vreme, počev od trojke Serhija Ljulja (26-23) koja je usledila sa početkom ovog perioda.

Kraljevski klub je nastavio u ovom tempu i već nakon povratka na parket Geršon Jabusele je pogodio trojku za prvo dvocifreno vođstvo na ovoj utakmici (48-36), koje njegov klub više nije ispuštao.

Već do kraja trećeg kvartala bilo je +18, a u poslednjih deset minuta čak 24 poena razlike, posle koša Abaldea.

Najbolji na utakmici bio je Aleks Pojtres, kome je skok falio do dabl-dabl učinka, sa 21 poenom, a dodao je i asistenciju. Drugi najefikasniji takođe dolazi iz poraženog tima, a reč je o bivšem beku Crvene zvezde Džordanu Lojdu, koji je postigao 14 poena, uz 2 skoka i 3 asistencije.

U Real Madridu su najefikasniji bili Serhio Ljulj i Geršon Jabusele sa po 13 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE