Srpski tim demoliran od strane mlade reprezentacije Uzbekistana

Pripreme u turskom Beleku fudbaleri Radničkog iz Niša završili su porazom od mlade reprezentacije Uzbekistana rezultatom 4:1.

Niški tim je danas trebalo da se sastane sa Kairatom, ali je taj duel otkazan zbog koronavirusa u redovima tima iz Kazahstana. Potom je zakazan meč sa uzbekistanskim Olimpikom, ali je i on otkazan iz istog razloga, pa je na kraju, u „minut do 12“ dogovoren susret sa najboljim fudbalerima Uzbekistana do 21 godine, koji je Radnički izgubio. Strelac jedinog pogotka za Nišlije bio je Stefan Mitrović.

Radnički je ovaj meč počeo u sledećem sastavu: Dujmović, Bjeličić, Ćirković, Jamkam, Savić, Kovačević, Arsić, Pejović, Mitrović, Mićibući i Kasalica.

Tokom drugog poluvremena šansu su dobili: Dušanić, Jovičić, Jovanović, Štulić, Pavlov i Tomić.

Podsećamo da su izabranici Radoslava Bataka pre ovog meča odigrali pet jakih kontrolnih susreta u Beleku  i upisali dve pobede, remi i dva poraza. Savladani su ruski Torpedo iz Moskve sa 2:1 i bugarski Spartak iz Varne sa 1:0, protiv poljskih Pjast Glivica je bilo 1:1, a niški tim je izgubio od slovačkog Ružemberoka rezultatom 2:1 i ruskog Himkija sa 1:0.

Ekspedicija Radničkog se u Niš vraća sutra, a prvi takmičarski meč u drugom delu sezone odigraće 12. februara protiv lidera Superlige Srbije Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE