Žiru za tri minuta doneo preokret u derbiju dela Madonina! (VIDEO)

Fudbaleri Milana slavili su protiv gradskog rivala Intera, kao formalno gostujući sastav, nakon preokreta sa 2-1, u okviru 24. kola Serije A.

I pored veće inicijative Milana, Inter je uputio čak šest šuteva više u prvom poluvremenu, što je rezultiralo vođstvom nakon prvih 45 minuta od 1-0. Gol je postigao Ivan Perišić koji je uspeo da se odlično pozicionira prilikom udarca iz ugla.

U drugom delu drugačije stanje na terenu. Posed lopte je bio potpuno izjednačen, ali je Milan imao više pokušaja, što i ne čudi s obzirom na to da su bili u zaostatku.

Ipak, kada se činilo da je Inter na dobrom putu da privede utakmicu kraju na način na koji želi, usledili su blistavi momenti Olivije Žirua, koji je u roku od samo tri minuta, u 75. i 78. minutu, doneo potpuni preokret u derbiju dela Madonina.

Milanski velikani su sada dva prvoplasirana tima na tabeli Serije A. Neroazuri iz 23 utakmice ima 53 boda, dok su Rosoneri, uz jednu utakmicu više, na bod manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON TURBULENTNE SEZONE: Novi problem za Asvel, Parker spremio tužbu!

Košarkaši Asvela će i ove godine biti među najlošijim ekipama Evrolige. Imaju samo dve pobede više od poslednjeplasirane Albe. Menjali...

POVEZANE OBJAVE