Milosavljević o novom početku u karijeri, crno-belima: Navijam za Partizan svim srcem

Dragan Milosavljević posle brojnih problema sa povredom ponovo igra u Fuenlabradi u španskoj ligi.

On ističe da su u klubu ga odlično prihvatili i dali mu ulogu koja mu odgovora. U ekipi igra još dvojica sunarodnika – Dušan Ristić i Jovan Novak.

Trener mi je odmah dao šansu, pronašli smo zajednički jezik. To se odrazilo i na parketu. Uz to, stvarno mislim da je i ekipa kvalitetna, da možemo da se borimo sa svima u ligi čiji kvalitet je dobro poznat, rekao je Milosavljević za Mozzart sport.

Srpski reprezentativac je sezonu počeo u Bursasporu kod Dušana Alimpijevića, ali saradnja se brzo završila.

Jednostavno nismo pronašli zajednički jezik, ne znam šta su oni očekivali od mene? Nisu imali razumevanja, a ja nisam bio u stanju da uhvatim formu. Na kraju smo se razišli bez ružnih reči i to je to.

Neizbežno pitanje je da li prati svoj bivši klub Partizan.

Kao i svaki navijač bio sam oduševljen kada sam video da se vratio Željko Obradović. U prvi mah nisam mogao da verujem, ali to je veličina Partizana i samog Obradovića. Gledam svaku utakmicu koju mogu, igraju dobru košarku, ali za svaki veliki projekat potrebno je vreme. Nemoguće da se izgraditi nešto za jednu sezonu. Želim im sve najbolje, navijam za njih svim srcem. završio je Milosavljević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČE PREOKRETA: Levandovski doneo pobedu Barseloni (VIDEO)

U poslednjem meču 33. kola Primere, Barselona je pobedila Valensiju na Monžuiku 4:2. Poveli su domaći preko Fermin Lopeza u...

POVEZANE OBJAVE