NEDELJA JE DAN VELIKIH UTAKMICA: Vrhunski miks – Finale Afričkog kupa nacija uz najbolju ponudu u Meridianu!

Selekcije Senegala i Egipta sastaju se u velikom finalu Afričkog kupa nacija, što je idealan povod da iskoristite najveće kvote u Meridianu!

Nakon nešto manje od mesec dana došlo je vreme da ispratimo najvažniju utakmicu na afričkom kontinentu.

Kao što je velika većina fudbalskih stručnjaka predviđala, u finalu će se naći reprezentacije Senegala i Egipta, koje na terenu predvode dve zvezde engleskog Liverpula, Sadio Mane i Mohamed Salah.

Ni jedna ni druga selekcija nisu na najbolji mogući način otvoreile šampionat. Egipat je poražen na samom startu od selekcije Nigerije, dok je Senegal nakon početne minimalne pobede nad Zimbaveom vezao dva neubedljiva remija bez postignutog gola.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

Međutim, kada je počela nokaut faza sve se zaboravilo i dva favorita su zaigrala ozbiljan fudbal. Mane je bez većih problema predvodio Senegal do finala, gotovo da niko nije uspeo ozbiljnije da im zapreti.

Sa druge strane Mohamed Salah i drugovi su pokazali izuzetnu mentalnu snagu, budući da su tri eliminacione utakmice rešili u svoju korist nakon regularnog dela. Dva puta su imali više sreće i znanja na penal lutriji, dok je Maroko pao posle produžetka.

Sve to nam garantuje uzbudljiv fudbal, a da biste „začinili“ finale Afričkih nacija na pravi način potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs, jer na taj način dobijate 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!

Ali, to nije sve!

Kada je u pitanju Meridian, tu su uvek i najveće kvote na planeti. Ako želite da odigrate na pobedu Senegala kvota je 2.30, dok je na Egipat kvota 4.10.

Tako da, ne treba da čekate ni sekund, već zakoračite u svet magije, postanite deo Meridian porodice i sa velikim uživanjem ispratite finale Afričkog kupa nacija!

Ko pobeđuje Senegal ili Egipat – tipuj na meridianbet.rs.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan!

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga. Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS ZA ONLINE KLADJENJE

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kevin Panter napušta Partizan!?

Partizan je rešio pitanje trenera za anrednu sezonu, pošto je na radost svih navijača crno-belih Željko Obradović produžio ugovor...

POVEZANE OBJAVE