RISTIĆ SE POIGRAVAO SA EVROLIGAŠEM: Srpska Fuenlabrada na krilima našeg centra oduvala Baskoniju! (VIDEO)

Košarkaši Fuenlabrade ubedljivo su savladali evroligaša Baskoniju na svom parketu sa 84-70, uz brutalnu partiju nezaustavljivog Dušana Ristića.

Iako su u neizvesnom prvom poluvremenu gosti vodili nakon prve četvrtine i na poluvremenu, nijedan od timova nije ostvario prednost veću od 6 poena, ali je u drugom delu usledio potop favorita.

Kada su prešli u vođstvo u jednom trenutku treće deonice (49-48), prednost je samo intenzivno uvećavana i već na kraju trećeg kvartala bila +17, kada je utakmica praktično rešena, jer je Baskonija bila nemoćna da se vrati u meč.

Najbolji na utakmici bio je srpski centar Dušan Ristić sa strašnim dabl-dablom od 27 poena i 10 skokova, dok je dobar bio i Dragan Milosavljević sa 13 poena, uz 4 skoka i 2 asistencije. Brazilac Leon Mejndl je zabeležio 14 poena, 5 skokova i 2 asistencije.

Jovan Novak upisao je po 4 poena i asistencija, uz 3 skoka, dok je na drugoj strani Vanja Marinković za Baskoniju igrao samo 4 minuta, bez učinka.

U Baskoniji su najbolji bili Stiven Inoh, koji je bio na skok do dabl-dabl učinka, sa 14 poena, 9 skokova i 2 asistencije, kao i Alek Piters sa 16 poena, 6 skokova i 7 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED NOVI DERBI: Partizan se snažnom porukom obratio navijačima (VIDEO)

Fudbaleri Partizana gostuju Crvenoj zvezdi u polufinalu Kupa Srbije. Raniji derbi, 173. po redu igran ovog vikenda, pripao je crveno-belima...

POVEZANE OBJAVE