PAO bez grčkih igrača na Crvenu zvezdu

Košarkaška reprezentacija Grčke jako je slabo započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Poraženi su od Velike Britanije u gostima, dok su kući uspeli da savladaju Belorsiju.

Zbog svega toga upaljene su crvene lampice i Košarkaški savez Grčke je uspeo da se dogovori sa Olimpijakosom i Panatanaikosom da grčki igrači budu dostupni selektoru za FIBA prozore.

Već smo diskutovali sa timovima i oni se apsolutno slažu, jer državni tim je iznad svega. Svi smo pomagali i svi pomažemo. Imamo klubove koje izuzetno cenimo i želimo im evropski uspeh koji podiže lestvicu, ali tu je i reprezentacija koja je svima na prvom mestu. Panatinaikos i Olimpijakos će pustiti igrače za ove utakmice. PAO je bio voma jasan i želimo da mu se zahvalimo zbog toga, jer će dati dozvolu igračima u prvom meču, iako istog dana igra u Evroligi. Olimpijakos je jasno dopustio svojim igračima da igraju u oba meča, rekao je predsednik KS Grčke Vangelis Liolios.

To znači da će sledeći meč protiv Turske, koji je na programu 25. februara, igrati igrači Panatianikosa koji isti dan po rasporedu igra protiv Crvene zvezde u Evroligi. Elefterios Bohoridis, Janis Papapetru, Leonidas Kaselakis, Jorgos Papajanis i Vasilis Kavadas moguda budu pozvani, sad ostaje pitanje ko će biti u sastavu reprezentacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION BRANI KRUNU: Bitan potpis u Madridu pred F4?

Košarkaši Real Madrida braniće sledeće nedelje titulu u Evroligi osvojenu protiv Olimpijakosa minule godine. U četvrtfinalu Endesa lige, igraju večeras...

POVEZANE OBJAVE