Prvo obraćanje Lalatovića u novom klubu

Danas je u Kragujevcu Nenad Lalatović promovisan za novog šefa struke Radničkog. On je na klupi zamenio Zorana Milinkovića.

Ogroman posao čeka novog trenera, jer je ekipa na poslednjem mestu na tabeli

– Da nisam igrao u Radničkom, da nisam živeo ovde kao dete od 18 godina sigurno ne bih prihvatio ovaj posao. Klub mi je pomogao da postanem igrač i došao je trenutak da pomognem mom Radničkom, da ga ostavim u ligi. Radnički kao klub, Kragujevac kao grad i njegovi navijači apsolutno zaslužuju da se Radnički i dalje takmiči u eliti. Mora da se zna ja nemam čarobni štapić, biće jako teško, ali verujem da možemo – poručio je Lalatović.

Tempereamentni trener je rekao da sprema dolazak dva nova fudbalera u Kragujevac

– Imamo par igrača koje bismo voleli da dovedemo, ali neće da bude lako. Zadovoljan sam trenutnim igračkim kadrom, ali bih voleo da dovedemo još dva igrača, da pojačamo konkurenciju u timu i lakše obezbedimo opstanak.

Lalatović je pozvao i navijače da dolaze na stadion

– Ne možemo bez publike, bar bez 4-5.000 ljudi na svakoj utakmici da dođemo do opstanka. Oni će da budu naš vetar u leđa, naš 12. igrač

Još je istakao:

– Radnički je izgubio dosta bodova kod kuće. Nije igrao toliko loše, koliko nije imao sreće. Sada ta sreća mora da bude na našoj strani. Igrači moraju da shvate jednu star – ja jesam došao ovde, ali ne igram ja, igraju oni. Ja ću da dam 200 odsto sebe, ali svi zajedno ne smemo da ukaljamo ime Radničkog.

Svi moramo da damo sve od sebe, mnogi misle da je to nemoguće, ali ja verujem u uspeh. Neće da bude lako, Kolubara nam beži sedam bodova, sedam bodova je dosta. Nemamo vremena za eksperimentisanje, igraće oni koji to zaslužuju – rekao je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE