Zvezda Intera potpuno iskreno o pozivu Njukasla: ‘Malo je onih koji bi na takvu ponudu rekli ne’

Nemac Robin Gosens tokom zimskog merkata pridružio se Interu, premda je na stolu imao unosnu ponudu Njukasl junajteda, što je i sam otkrio u intervjuu za Kiker.

Gosens je u Inter došao iz redova Atalante, a reč je o 18-mesečnoj posudbi s obaveznim otkupom za 25 miliona evra.

Premda je odbio astronomsku ponudu Njukasla, Gosens tvrdi da je ljudski i razumno razmišljati o tome i da se igračima koji idu za novcem ne može puno toga zameriti.

“Verujem da je ljudski razmišljati o tome. Kada možete zaraditi višestruko više za isti posao na drugom mestu, pokažite mi nekoga ko samo kaže ‘Ne hvala’ na to. Ne radi se samo o meni, verovatno sam ovim novcem mogao osigurati još nekoliko generacija svoje pordice”, kazao je Gosens.

Uprkos unosnoj ponudi, Gosensova odluka bila je poprilično laka i kazao je da “nikad nije razmišljao” o potpisu za Njukasl u bilo kojem trenutku.

To je verovatno i zbog takmičarskeperspektive. Dok je Inter na vrlo dobrom putu da osvoji drugi naslov zaredom, Njukasl se bori za opstanak u ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE